Türk Telekom bedava internet veren uygulamalar 2021

19 Nisan 2021
türk telekom bedava internet veren uygulamalar
4351
Views

Uygulamaların son zamanda sayılarının çoğalma nedeni bize sunulan fırsatların cazip gelmesi ve rakip firmalardan üstün olmak için yapılan kampanyaların artmasından kaynaklanıyor. Operatörlerin uygulamalarını indirerek hem daha fazla reklam yapmalarını hem de daha fazla akılda kalmalarını sağlıyoruz. Biz aslında bize sunulan bedava hizmetlerin peşinden koşuyoruz. Bu bedava hizmetlerden biri de Türk Telekom bedava internet veren uygulamalar hizmetidir.

Bir uygulama ve kampanya üretip aramızdaki ilişkiyi güçlendirmek adına bedava hizmet sunmak isteyen operatör sahiplerinin amacı elbet daha fazla kişiye ulaşmak ve rakip firmalardan üstün olmak. Bizim amacımız ise daha uyun fiyata daha fazla konuşmak, mesajlaşmak ve en önemlisi de daha fazla internet hakkına sahip olmak. Çünkü biliyoruz ki telefonda internet kullanım hakkı ne kadar çoksa o kadar çok özgür ve rahat bir ortam yaşıyoruz. Canımız sıkıldığında bir film açıyor ya da sevdiklerimizle görüntülü konuşmalar yapıyoruz. Daha yüzlerce neden için internetsiz kalmak istemiyoruz.

İnternetsiz kalmak istemeyen Türk Telekom hat sahipleri daha fazla internet sahibi olmak için her gün kampanya araştırıyor ya da reklamları takip ediyor. Kampanyalarda genelde karışık ya da süresi geçmiş şekilde paylaşıldığı için sizlere güncel kampanyalardan bahsetmek ve aradığınızı kolayca bulmanıza yardım etmek istedik. İnternet dünyasına her geçen gün katılan küçük büyük yaş gruplu insanların fazlalığı nedeniyle kampanyalar elbet daha fazla yapılıyor ve rakip firmalardan daha üstün olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. İşte sizler için hazırladığımız güncel olan

Türk Telekom internet kazandıran uygulamalar

Sil süpür uygulaması ile bedava internet kazanmak çok kolay

Türk Bedava internet veren uygulamalar içinde en çok bilinen ve kullanılan şüphesiz sil süpür kampanyası.. Türk Telekom hat sahipleri mobil uygulamasını indirerek Çarşamba ya da Cuma günlerine hediye kazanarak girebilirler. Bazılarına Çarşamba günü bazılarına da Cuma günü süpürme hakkı sunan bu operatörden haftalık 30 GB ‘a kadar bedava internet kazanmak mümkün. Yapmanız gereken tek şey Türk Telekom mobil uygulamasını indirmek ve size sunulan günü kaçırmayıp bulutlu ekranı silip hediyeye kavuşmak.

Gelen bildirim mesajından sonra hediyenizi kullanabilirsiniz. Çarşamba günü sil süpür yapıyorsunuz diyelim Çarşamba günü yapmayı unutursanız diğer Çarşamba gününe kadar size hak tanır yani illa ki Çarşamba günü sil süpür yapmak zorunda değilsiniz hediyenizi başka bir gün kullanmak için saklayabilirsiniz. Diğer Çarşamba günü ise iki hediye hakkınız olmaz geçen haftadan kaçırdığınız hediye silinmiş olur.

Tambu uygulaması ile 1 GB bedava internet nasıl kazanılır

Türk Telekom Bedava internet veren uygulamalar içinde Tambu uygulaması yazılmazsa olmazdı. Bu uygulama ile 1GB Bedava internet paketi kazanmak mümkün. Türk Telekom hat sahipleri tam bu uygulamasını indirerek 30 gün boyunca geçerli olan 1 GB internet hakkı kazanıyorlar. Faturalı ya da faturasız ayırt etmeksizin herkesin bu kampanyadan yararlanmasını istemiş Türk Telekom. Bu kampanyayı kaçırmamak için yapmanız gerekenler;

  • Tambu uygulamasını app store ya da Google play store’dan indirin
  • Uygulamaya girip yapıp hediye kodunu alın
  • Mesaj yolu ile internet kazanmak için “TAMBU (Hediye Kodu) yazıp 4545’e gönderin.

Siri uygulaması ile 500 MB kazanma şansı

Siri iphone telefon özelliğinden gelen bir akıllı asistan uygulamasıdır. Türk Telekom’un sunduğu siri uygulaması ile 500 MB kazanmak için bu uygulamayı kullanarak yakınlarınızdan bir Türk Telekom müşterisine lira göndermek gerekiyor.

Cihaza diye seslenin ve yakınınızın adını belirterek lir gönder komutu verin. Örneğin; Kenan lira gönder ve ardından ne kadar TL göndermek istediğinizi belirtin. İşlemi sonlandırınca 500 MB hattınıza yüklenecektir.

Sosyal Medya 2 GB Hediye internet kampanyası,

Türk Telekom Bedava internet veren uygulamalar içinde özellikle paylaşmak istediğimiz sadece kadın müşterilerine özel olarak sunmuş olduğu sosyal medya 2GB Hediye internet kampanyasıdır. Sadece kadınlara özel bir kampanya olduğunu biliyor muydunuz? Evet, bu kampanya kadınlar için ve sosyal medyada geçerli olan 2 GB kullanım hakkı veriyor. Bunun için yapmanız gerekenler ise;

  1. 25 TL bakiye yüklemek
  2. Sosyal paket yazarak 5555’e göndermek

İki adımda kazanacağınız 2 GB interneti 1 GB whatsaap 1 GB twitter olarak hediye ediyor Türk Telekom. BİMcell, Pttcell, Mobil Ofis, Katlayan, Standart, Mobildata Jet hatlarına sahipseniz maalesef bu kampanyadan yararlanamıyorsunuz.

Bakiye yükle haftalık 1 GB internet kazan kampanyası

Telekom resmi web sitesi ya da mobil uygulamasından hattına 30 TL yükleyen Türk Telekom faturasız müşterileri 7 gün boyunca kullanabileceği 1 GB internet hakkına sahip oluyor. Faturalı hat sahipleri ise otomatik ödeme talimatı vererek 1 GB internet kazanabilirler.

Yapmanız gereken tek şey uygulamaya girip bakiye yükle bölümünden 30 TL yüklemek tabi bu işlemi kredi kartı ile yapmalısınız. Türk Telekom bedava internet kazanmak ve daha fazla ücretsiz internet kazanma seçeneği olan içeriklerimizi de okumanızı öneririz.

Türk telekom abonelerine bir çok servis ile ücretsiz internet vermektedir. Sil süpür Tambu uygulaması Siri uygulaması gibi bir çok servisi ile kullanıcılarına ücretsiz internet paketi veya kullanım imkanı sunmaktadır.
Dönemsel olarak yapmış olduğu kampanyalar ile bir çok bedava internet alma seçeneği olsa da ; Bize göre en fazla Sil süpür kampanyası ile fazladan ve daim olarak internet paketleri alabilirsiniz.
Türk Telekom; Abonelerini firmada tutabilmek için bir çok internet uygulaması mevcuttur. Bunlardan bazıları ücretsiz bazıları da ücretli olabilmektedir.
İçerik Kategorisi
Bedava İnternet Paketleri

Tüm yorumlar

  • İnternet kazan

    Nesat 15 Kasım 2023 13:04 Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir