Maximum Seç Kazan İle 100 TL MaxiPuan Kampanyası

23 Mayıs 2021
Maximum Seç Kazan
3994
Views

Maximum Seç kazan kampanyası ile 100TL maxipuan kazanmak mümkün. Daha fazla harcama yaptığınız 4 sektörü seçip her birinden 200 Liralık harcama yapmanız halinde 100TL Maxipuan kazanma şansını yakalıyorsunuz. Maximum seç kazan kampanyasının detayları aşağıdaki gibidir.

Maximum mobil uygulaması ile seç kazan yapıp 100 TL kazanmak çok kolay!İş bankası kart sahipleri 100 TL Maxi puan kazanmak istiyorsa en doğru adreste yer alıyor! Birazdan okuyup öğreneceğiz kampanya sayesinde hem harcayacak hem de kazanacaksınız. Bu kampanyadan yararlanabilmek ve 100 TL Maxi puan kazanabilmek için yapmanız gerekenler;

  • İş bankası kredi kartı sahibi olmak.
  • Maximum mobil uygulamasını indirmek.
  • Maximum mobil uygulamasından dört adet farklı sektör seçmek. Bunun için uygulamaya giriş yapıp kampanyalar bölümüne tıklamalısınız. (bu sektörlerden alışveriş yapacağınız için rastgele seçim yapmayın)
  • Sektör seçimi yaptıktan sonra KATIL yazan yere tıklamalısınız.
  • Seçtiğiniz sektörlerin her birinde tek seferde 200 TL ve üzerinde iş bankası kredi kartınızı kullanarak alışveriş yapmak.
  • 20 Mayıs 2021 – 10 Haziran 2021 tarihleri arasında koşulları gerçekleştirmek.
maximum seç kazan 100tl

Maximum Seç Kazan Kampanyası

Maximum seç kazan kampanyası dahilinde Toplamda 11 sektör bulunuyor ve dilediğiniz dört tanesini seçebilirsiniz. Unutmayın her birinden 200 TL harcama yapmalısınız yani toplamda en az 800 TL olacak. Örneğin; akaryakıt, market, e ticaret ve restoran seçimi yapabilirsiniz. 200 TL akaryakıt, 200 TL market, 200 TL e ticaret ve 200 TL restoran harcamasını kredi kartınızla yaptıktan sonra 18 Haziran da 100 TL kazanmış olacaksınız.

Alışverişler tamamlandıktan sonra 100 TL maxi puan kartınıza yüklenecektir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

Seç Kazan İle 100 TL Maxi Puan

Maximum seç kazan kampanyası ile kazandığınız Puanlarınız 18 Haziran 2021 tarihinde ve son alışverişi yaptığınız karta yüklenecek. 29 Haziran tarihine kadar Maxi puanları kullanmayı unutmayın aksi halde silinecek.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli bireysel kredi kartları ve ek kartları

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Bankamatik Kartları, MaxiPara Kartlar, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Cüzdan yüklemeleri, Elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden yapılan nakit, para yükleme  ve benzeri nitelikli işlemler, vergi ödemeleri, fatura ödemeleri kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.

İçerik Kategorisi
Kampanyalar · Kart Kampanyaları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir